+355 4 22 29 765 info@insq.gov.al

LAJME

Vizita e Inspektorit të Përgjithshëm të Administratës së Republikës së Francës, Z. Michel Rouzeau, Shefi i IGA, dhe Ceremonia për Nënshrimin e Memorandumit të Mirëkuptimit ndërmjet Inspektoratit Qendror dhe Inspektoratit të Përgjithshëm të Administratës Franceze- IGA

Vizita e Inspektorit të Përgjithshëm të Administratës së Republikës së Francës, Z. Michel Rouzeau, Shefi i IGA, dhe Ceremonia për Nënshrimin e Memorandumit të Mirëkuptimit ndërmjet Inspektoratit Qendror dhe Inspektoratit të Përgjithshëm të Administratës Franceze- IGA

Me ftesën e Inspektorit të Përgjithshëm të Inspektoratit Qendror, Z. Shkëlqim Hajdari, zhvilloi në Tiranë një vizitë 2(dy) ditore, Z. Michel Rouzeau, Inspektori i Përgjithshëm i Inspektoratit të Përgjithshëm të Administratës-IGA në Francë. Inspektorati Qendror, gjatë...

TAKIM ME KRYEINSPEKTORËT E INSPEKTORATEVE SHTETËRORE

TAKIM ME KRYEINSPEKTORËT E INSPEKTORATEVE SHTETËRORE

Inspektori i Përgjithshëm: Realizimi i procedurës së inspektimit si një proces i rregullt ligjor Sot, më datë 06 Dhjetor 2017, në ambientet e Inspektoratit Qendror, Inspektori i Përgjithshëm Z. Shkëlqim HAJDARI, zhvilloi takimin e përmuajshëm të punës me...

TAKIM ME KRYEINSPEKTORËT E INSPEKTORATEVE SHTETËRORE

TAKIM ME KRYEINSPEKTORËT E INSPEKTORATEVE SHTETËRORE

Inspektori i Përgjithshëm: Fund inspektimeve të paligjshme dhe korruptive Sot, më datë 01 Nëntor 2017, në ambientet e Inspektoratit Qendror, Inspektori i Përgjithshëm Z. Shkëlqim HAJDARI, zhvilloi takimin e përmuajshëm të punës me Kryeinspektorët e Inspektorateve...

Prezantimi i hapave për reformimin dhe ristrukturimin ligjor të Inspektorateve Shtetërore dhe Agjencive me funksione inspektuese për luftimin e korrupsionit e reduktimin e kostove ndaj biznesit.

Prezantimi i hapave për reformimin dhe ristrukturimin ligjor të Inspektorateve Shtetërore dhe Agjencive me funksione inspektuese për luftimin e korrupsionit e reduktimin e kostove ndaj biznesit.

Sot më datën 17 Tetor 2017, në orën 14:00 në ambientet e Inspektoratit Qendror u zhvillua një takim i Zëvendëskryeministres Znj. Senida MESI dhe Inspektorit të Përgjithshëm Z. Shkëlqim Hajdari me Kryeinspektoret e të gjitha Inspektorateve Shtetërore. Inspektorati...

Takimet 6 Tetor

Takimet 6 Tetor

Inspektori i Pergjithshem Z. Shkelqim Hajdari, ne Paris, nenshkruan Marreveshjen per fillimin e bashkëpunimit me Z. Michel Rouzeau, Inspektor i Përgjithshëm i Administratës në Francë - IGA Në kuadër të bashkëpunimit disa mujor midis Inspektorattit Qendror të...

Takim i Ambasadores së Republikës Federale të Gjermanisë me Inspektorin e Përgjithshëm të Inspektoratit Qendror  (Gjermania mbështet Reformën në Inspektime për të ç’ rrënjosur korrupsionin në këtë sistem)

Takim i Ambasadores së Republikës Federale të Gjermanisë me Inspektorin e Përgjithshëm të Inspektoratit Qendror (Gjermania mbështet Reformën në Inspektime për të ç’ rrënjosur korrupsionin në këtë sistem)

Znj. Susanne Schütz, Ambasadorja e Republikës Federale të Gjermanisë në Tiranë, priti sot në një takim Inspektorin e Përgjithshëm Z. Shkëlqim Hajdari, pranë ambienteve të kësaj ambasade. Inspektorin i Përgjithshëm e njohu Znj. Ambasadore me pozicionin ligjor që ka...