+355 4 22 29 765 info@insq.gov.al

Regjistri i Inspektorëve të Inspektoriatit Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit

Nr.Emër Mbiemër PozicioniQarkuNUI
1Denis SytariInspektor / Inspektimit të Produkteve të Ndërtimit dhe Rezervave UjoreQendër1200010002
2LeidaPapinovaInspektor / Inspektimit të Produkteve të Ndërtimit dhe Rezervave UjoreQendër1200010003
3Elona HoxhajInspektor / Inspektimit të Produkteve të Ndërtimit dhe Rezervave UjoreQendër1200010004
4Valentin BociInspektor / Inspektimit të Produkteve të Ndërtimit dhe Rezervave UjoreQendër1200010005
5VirgjilGazulliInspektor / Inspektimit të Produkteve të Ndërtimit dhe Rezervave UjoreQendër1200010006
6SokolLaciInspektor / Inspektimit të Produkteve të Ndërtimit dhe Rezervave UjoreQendër1200010008
7BlendiKoviInspektor / Inspektimit të Produkteve të Ndërtimit dhe Rezervave UjoreQendër1200010009
8IsmailKamberiInspektor / Inspektimit të Produkteve të Ndërtimit dhe Rezervave UjoreQendër1200010072
9Alma KrajaInspektor / Inspektimit të Produkteve të Ndërtimit dhe Rezervave UjoreQendër1204010003
10KolinLaskaInspektor / Inspektimit të Produkteve të Ndërtimit dhe Rezervave UjoreQendër1200010075
11OljanAliuInspektor / Inspektimit të Produkteve të Ndërtimit dhe Rezervave UjoreQendër1200010076
12MarkelMusaInspektor / Inspektimit të Produkteve të Ndërtimit dhe Rezervave UjoreQendër1200010077
13Natasha ShtembariInspektor / Mbikqyrjes së IMT-ve dhe PlanifikimitQendër1200010010
14Kastriot SaliajInspektor / Mbikqyrjes së IMT-ve dhe PlanifikimitQendër1200010011
15Gerald RadomiInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1201010001
16LinditaAlliuInspektor / Mbikqyrjes së IMT-ve dhe PlanifikimitQendër1200010014
17HenrisCelaInspektor / Mbikqyrjes së IMT-ve dhe PlanifikimitQendër1200010015
18EtritAgolliInspektor / Mbikqyrjes së IMT-ve dhe PlanifikimitQendër1200010007
19Edison NikolliInspektor / Mbikqyrjes së IMT-ve dhe PlanifikimitQendër1200010068
20ArvjenLushajInspektor / Mbikqyrjes së IMT-ve dhe PlanifikimitQendër1200010016
21NoraAjaziInspektor / Mbikqyrjes së IMT-ve dhe PlanifikimitQendër1200010078
22MarioTolaInspektor / Mbikqyrjes së IMT-ve dhe PlanifikimitQendër1200010079
23AntuenaBukuvaliInspektor / Mbikqyrjes së IMT-ve dhe PlanifikimitQendër1200010080
24EdmirTrukaInspektor / Mbikqyrjes së IMT-ve dhe PlanifikimitQendër1200010019
25IrenaMertiriInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010043
26KlotildaLekaInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010044
27BlenardDishaInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010046
28ArdianRamaInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010047
29Alba BazaitiInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010048
30ValbonaShalaInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010049
31RobertDedaInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1201010023
32MarjetaQosjaInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010050
33GjinofevaXinxoInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010052
34Denis GjanaInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1201010013
35ToninPrekaInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010053
36JulianPreniInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010054
37Elvi XhaxhoInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010055
38Altin MuçoInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010056
39JunaHaxhiaInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010057
40KlejdiMecoInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010058
41KlodjanaTomjaInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010059
42ErandRrobociInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010060
43ArtanPeshtaniInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010061
44Besnik LlakajInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010062
45YlianCoadariInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010064
46NaimBratiInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010065
47DritanBalilajInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010066
48PetritAsllaniInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010067
49BledarAliajInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010069
50ElvinAgasiInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010070
51Valbona NikaInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010071
52OlsiDervishiInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1201010027
53InaDyrmishiInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010080
54LisjanAlushiInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010081
55Edlir BalaInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1200010082
56DavidShahollariInspektor / Inspektimit të TerritoritQendër1201010021
57Florian EleziInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010002
58MarinelaDushiInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010003
59GjonGjokaInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010004
60LulezimGozhinaInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010005
61BrunildaBerdynajInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010006
62QamilTrociInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010007
63IlmaSaniInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010008
64ArtanMarianakuInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010009
65AdriatikNelajInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010011
66JorgoManajInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010014
67StelaCelaInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010015
68RonelaJupiInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010016
69MegiShpendiInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010017
70SeanKaloshiInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010019
71RovenaCaniInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010020
72HernisDibraInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010022
73Besnik GomaInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010024
74Fatos KolgjiniInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010025
75JulianDhimaInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010026
76Engjëll DurakuInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010028
77AlbertGjetaInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010029
78MirjanSeitajInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010030
79Altin BogdaniInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010031
80Niko ZmalajInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010032
81PamelaHasanajInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010033
82ReshitFraholliInspektor / Inspektimit të TerritoritTiranë1201010034
83LulzimZeqiriInspektor / Inspektimit të TerritoritDurrës1204010001
84AlbanMenekshiInspektor / Inspektimit të TerritoritDurrës1204010002
85RedonBetiInspektor / Inspektimit të TerritoritDurrës1206010002
86MaliqKasaInspektor / Inspektimit të TerritoritDurrës1204010004
87KlediHasani Inspektor / Inspektimit të Territorit (Lushnje)Fier1206010004
88Altin MehmetiInspektor / Inspektimit të Territorit (Lushnje)Fier1206010005
89PetritCekaInspektor / Inspektimit të Territorit (Lushnje)Fier1206010003
90OltiShabaniInspektor / Inspektimit të TerritoritVlorë1212010001
91JurianMinaInspektor / Inspektimit të TerritoritVlorë1212010006
92VilsonLalajInspektor / Inspektimit të TerritoritVlorë1212010007
93ManushaqeSalikoInspektor / Inspektimit të Territorit (Sarande)Vlorë1212010003
94Denis BaliliInspektor / Inspektimit të Territorit (Sarande)Vlorë1212010004
95EugentTahoInspektor / Inspektimit të Territorit (Sarande)Vlorë1212010008
96JulianMukeInspektor / Inspektimit të TerritoritKorçë1208010001
97AlketaMalaveciInspektor / Inspektimit të TerritoritKorçë1208010002
98AleksanderTabakuInspektor / Inspektimit të TerritoritKorçë1208010003
99Nertil CollakuInspektor / Inspektimit të TerritoritKorçë1208010004
100Josif MacolliInspektor / Inspektimit të TerritoritKorçë1208010005
101Ermir MadaniInspektor / Inspektimit të TerritoritShkodër1211010001
102AmelaZaganjoriInspektor / Inspektimit të TerritoritShkodër1211010002
103Nikolin KolaInspektor / Inspektimit të TerritoritShkodër1211010003
104Xhovalin SokoliInspektor / Inspektimit të TerritoritShkodër1211010004
105DefrimHazirajInspektor / Inspektimit të TerritoritKukës1209010001
106BledarZhubiInspektor / Inspektimit të TerritoritKukës1209010002