+355 4 22 29 765 info@insq.gov.al

Regjistri i Inspektorëve të Inspektoratit Shtetëror Teknik dhe Industrial

Nr.EmërMbiemërFusha e inspektimit QarkuNUI
1AhmetShehuDrejtor DINGTiranë0600010001
2Shpëtim FejzullaPërgjegjës Sektori Tiranë Durrës Elbasan Kavajë Krujë0600010002
3KlodianBukaInspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Tiranë Durrës Elbasan Kavajë Krujë0600010003
4Sokol MaranakuInspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Tiranë Durrës Elbasan Kavajë Krujë0600010004
5LirimAgolliInspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Durrës0600010005
6Nako PetroInspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Durrës0600010006
7ArjanShtaroInspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Durrës0600010007
8VeledinVeliajInspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Durrës0600010008
9Arjan ÇipiInspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Elbasan0600010009
10Nikolin GuaciInspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Elbasan0600010010
11Gentian AbaziInspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Elbasan0600010011
12Gentjan AhmetajInspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Kavajë0600010012
13SpiroAleksiInspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Kavajë0600010013
14FatjonCenomeriPërgjegjës Sektori 3Gjirokastër Përmeti Sarandë0600010014
15Bernard Disha Inspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Përmeti0600010015
16Gesti Balili Inspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Saranda0600010016
17Ardian MalaInspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Saranda0600010017
18Luan Sadikaj Përgjegjës Sektori 4Korçë Pogradec0600010018
19Arlind BeshikuInspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Korçë 0600010019
20BledarTopciuInspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Pogradec0600010020
21ErjonEstrefiPërgjegjës Sektorit 2Fier Vlorë Lushnje Berat Kavajë0600010021
22RediHasaniInspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Vlorë0600010022
23PerikliGjikuria Inspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Vlorë0600010023
24Çoman Brahimaj Inspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Lushnje0600010024
25Lili BoçiInspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Berat0600010025
26Shpëtim LeskajInspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Kavajë0600010026
27Elkir MorinaPërgjegjes Sektorit 6Shkodër0600010027
28Agim GalicaInspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Shkodër0600010028
29Josif NdrioInspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Shkodër0600010029
30KujtimKumanovaPërgjegjës Sektorit 5Lezhë 0600010030
31MaksimDhimitriInspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Lezhë0600010031
32Fatmir MuhediniInspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Laç0600010032
33Arjan KondiInspektor i Naftës dhe Gazit (DING)Laç0600010033
34Eugen KristoDrejtor (DIPIE)0600030001
35Fuat KushtaPërgjegjës Sektori Tiranë Durrës Elbasan Korçë0600030002
36NikollaTuka Inspektor i Pajisjeve dhe Instalimeve Elektrike (DIPIE)Tiranë Durrës Elbasan Korçë0600030003
37BesmirHaloçiInspektor i Pajisjeve dhe Instalimeve Elektrike (DIPIE)Tiranë Durrës Elbasan Korçë0600030004
38Dhimitraq ÇiçoInspektor i Pajisjeve dhe Instalimeve Elektrike (DIPIE)Durrës0600030005
39EndriRumaniInspektor i Pajisjeve dhe Instalimeve Elektrike (DIPIE)Durrës0600030006
40EndritAgolliInspektor i Pajisjeve dhe Instalimeve Elektrike (DIPIE)Elbasan0600030007
41ErsidaTiçeInspektor i Pajisjeve dhe Instalimeve Elektrike (DIPIE)Elbasan0600030008
42HendritFerraInspektor i Pajisjeve dhe Instalimeve Elektrike (DIPIE)Korçë0600030009
43Aleksandër PaciPërgjegjës Sektori Shkodër0600030010
44Naim VataInspektor i Pajisjeve dhe Instalimeve Elektrike (DIPIE)Shkodër0600030011
45Altin KoltrakaInspektor i Pajisjeve dhe Instalimeve Elektrike (DIPIE)Lezhë0600030012
46Arjan ZefiInspektor i Pajisjeve dhe Instalimeve Elektrike (DIPIE)Kukës0600030013
47Algin XhajaInspektor i Pajisjeve dhe Instalimeve Elektrike (DIPIE)Dibër0600030014
48Aleko RizoPërgjegjës Sektori (DIPIE)Fier 0600030015
49HairDulajInspektor i Pajisjeve dhe Instalimeve Elektrike (DIPIE)Fier0600030016
50Dhimitër KrutaInspektor i Pajisjeve dhe Instalimeve Elektrike (DIPIE)Berat0600030017
51Mahil KamberajInspektor i Pajisjeve dhe Instalimeve Elektrike (DIPIE)Vlorë0600030018
52Glean BallgjiniInspektor i Pajisjeve dhe Instalimeve Elektrike (DIPIE)Gjirokastër 0600030019
53Arjan GoshiDrejtor (DIPNP)Tiranë0600020001
54Andrea KeriPërgjegjës Sektori Tiranë 0600020002
55Gëzim HateInspektor Pajisjeve Nën Presion (DIPNP)Tiranë 0600020003
56Ilir KukaInspektor Pajisjeve Nën Presion (DIPNP)Durrës0600020004
57Shkëlzen DajzmailiInspektor Pajisjeve Nën Presion (DIPNP)Durrës0600020005
58Riza DokajInspektor Pajisjeve Nën Presion (DIPNP)Elbasan0600020006
59Leonard GoguInspektor Pajisjeve Nën Presion (DIPNP)Korçë0600020007
60DorianHoxhaInspektor Pajisjeve Nën Presion (DIPNP)Korçë0600020008
61Syrja Beshaj Përgjegjës Sektori Fier 0600020009
62AgronGjeçiInspektor Pajisjeve Nën Presion (DIPNP)Berat 0600020010
63RigelsHaskaInspektor Pajisjeve Nën Presion (DIPNP)Vlorë 0600020011
64Zenel BallaInspektor Pajisjeve Nën Presion (DIPNP)Gjirokastër0600020012
65LiljanIdrizajPërgjegjës Sektori Lezhë0600020013
66Ilir KrajaInspektor Pajisjeve Nën Presion (DIPNP)Shkodër0600020014
67Gëzim TroshaniInspektor Pajisjeve Nën Presion (DIPNP)Kukës0600020015