+355 4 22 29 765 info@insq.gov.al

Regjistri i Inspektorëve të Inspektorati Shtetëror të Mbikëqyrjes së Tregut

Nr.Emër Mbiemër PozicioniQarkuNUI
1RaifGoranaP/Sektori për të drejtat e autoritQendër0800010001
2ErvinSejdiaInspektor /MonitoruesQendër0800010002
3Shaqir SaliInspektor /MonitoruesQendër0800010003
4Edmond KazanzhiInspektor /MonitoruesQendër0800010004
5BlerimGrudaInspektor /MonitoruesQendër0800010005
6Besnik BekteshiInspektor /MonitoruesQendër0800010006
7Elisgen Ndoci Inspektor /MonitoruesQendër0800010007
8HaraldÇelaInspektor /MonitoruesQendër0800010008
9AltinMurraInspektor /MonitoruesQendër0800010009
10ErmirShatriPërgjegjës SektoriQendër0800020001
11Endrit DashiInspektor/Inspektimi MetrologjikQendër0800020002
12Laert HitaInspektor/Inspektimi MetrologjikQendër0800020003
13Robert HoxhaInspektor/Inspektimi MetrologjikQendër0800020004
14Olsi PetroshiInspektor/Inspektimi MetrologjikQendër0800020005
15Agron DinoInspektor/Inspektimi MetrologjikQendër0800020006
16Eglantin LilaInspektor/Inspektimi MetrologjikQendër0800020007
17Aleks RuciInspektor/Inspektimi MetrologjikQendër0800020008
18Minush LazajInspektor/Inspektimi MetrologjikQendër0800020009
19IldaXhemollariInspektor/Inspektimi MetrologjikQendër0800020010
20Aleks HaxhirajInspektor/Inspektimi MetrologjikQendër0800020011
21ValbonaJaupllariPërgjegjës Sektori/Sektori i Strukturave AkomodueseQendër0800040001
22Florian SadushajInspektor/Sektori i Strukturave AkomodueseQendër0800040002
23RezartaDikollariInspektor/Sektori i Strukturave AkomodueseQendër0800040003
24ErvisBarjamajInspektor/Sektori i Strukturave AkomodueseQendër0800040004
25Pranvera AvdiuInspektor/Sektori i Strukturave AkomodueseQendër0800040005
26DonaldaRapoInspektor/Sektori i Strukturave AkomodueseQendër0800040006
27HasanTarkaInspektor/Sektori i Strukturave AkomodueseQendër0800040007
28MajlindaBakëriInspektor/Sektori i Agjencive dhe Udhërrëfyesve TuristikëQendër0800050001
29Drilona LlangosInspektor/Sektori i Agjencive dhe Udhërrëfyesve TuristikëQendër0800050002
30MirjetaMusajInspektor/Sektori i Agjencive dhe Udhërrëfyesve TuristikëQendër0800050003
31ArmidTauziInspektor/Sektori i Pronës IndustrialeQendër0800030001
32KleantCohaInspektor/Sektori i Pronës IndustrialeQendër0800030002
33DanjelaKullolliInspektor/Sektori i Pronës IndustrialeQendër0800030003
34FatjonaÇinajInspektor/Sektori Qelqit, Këpucëve, Detergjentëve/Sigurisë së ProdukteveQendër0800060001
35IlirBushatiInspektor/Sektori Qelqit, Këpucëve, Detergjentëve/Sigurisë së ProdukteveQendër0800060002