+355 4 22 29 765 info@insq.gov.al

Regjistri i Inspektorëve të Inspektoratit Shtetëror të Arsimit

Nr.Emër Mbiemër PozicioniQarkuNUI
1TeutaÇobajDrejtor /Drejtoria e Inspektimit të Kurrikulës dhe të Cilësisë në Arsimin ParauniveritarQendër0500010001
2EnianaVeliPërgjegjës sektori / Sektori i Arsimit Parashkollor & FillorQendër0500010002
3ShemsiMuçaInspektorQendër0500010009
4InspektorQendër
5EtlevaLundraInspektorQendër0500010013
6MirelaKondiliInspektorQendër0500010014
7DenaFortuziPërgjegjës sektori / Sektori i Arsimit të Mesëm të Ulët dhe të Mesëm të LartëQendër0500010003
8UzriAlkuInspektorQendër0500010010
9AntonetaRamajInspektorQendër0500010011
10MajlindaLikaInspektorQendër0500010015
11AnastasKacoriInspektorQendër0500010016
12MajlindaUcajInspektorQendër0500010007
13MimozaMatraxhiuInspektorQendër0500010006
14ArianFarkaInspektorQendër0500010018
15RudinaSpahiuInspektorQendër0500010005
16EvasHoxhaPërgjegjës sektori / Sektori i Mbikqyrjes së Zbatimit të Legjislacionit të Arsimit ParauniversitarQendër0500010004
17MirandaKurtiInspektorQendër0500010019
18AlbinaNurediniInspektorQendër0500010012
19LinditaÇifçiInspektorQendër0500010020
20AnisaNeliInspektorQendër0500010021