+355 4 22 29 765 info@insq.gov.al

Drejtoria e Shërbimit të Peshkimit dhe Akuakulturës

Nr.Emër Mbiemër PozicioniQarkuNUI
1Leonard KasajPërgjegjës SektoriTiranë1501010001
2Alban TopulliSpecialist Monitorimi dhe Kontrolli Tiranë1501010002
3EvisLemiSpecialist Monitorimi dhe Kontrolli Tiranë1501010003
4Enver BilbiliSpecialist Monitorimi dhe Kontrolli Tiranë1501010004
5Ali BazeSpecialist Monitorimi dhe Kontrolli Elbasan1505010001
6Afrim CulajSpecialist Monitorimi dhe Kontrolli Shkodër1511010001
7AlketLulajSpecialist Monitorimi dhe KontrolliShkodër1511010002
8Abedin DyliSpecialist Monitorimi dhe KontrolliFier1506010001
9Ermal XhumariSpecialist Monitorimi dhe KontrolliLushnje1506010002
10Reshat XhelilajSpecialist Monitorimi dhe KontrolliVlorë 1512010001
11EndriHoxhajSpecialist Monitorimi dhe KontrolliVlorë 1512010002
12Arjon ArapiSpecialist Monitorimi dhe KontrolliSarandë1512010003
13AstritShahuSpecialist Monitorimi dhe KontrolliSarandë1512010004
14Ilirjan CepeSpecialist Monitorimi dhe KontrolliHimarë1512010005
15ErvinRuciSpecialist Monitorimi dhe KontrolliDibër1503010001
16Gjergji RovaSpecialist Monitorimi dhe KontrolliGjirokaster1507010001
17Stiljan LekajSpecialist Monitorimi dhe KontrolliLezhë1510010001
18AleksandërLuliSpecialist Monitorimi dhe KontrolliLezhë1510010002
19Halim DafkuSpecialist Monitorimi dhe Kontrolli Kukës1509010001
20Pajtim MyrtalloriSpecialist Monitorimi dhe Kontrolli Korçë1508010001
21LefterKocillariSpecialist Monitorimi dhe Kontrolli Durrës1504010001
22ArberFerrunajSpecialist Monitorimi dhe Kontrolli Durrës1504010002