+355 4 22 29 765 info@insq.gov.al

Regjistri i Inspektorëve të Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave

Nr.Emër Mbiemër PozicioniQarkuNUI
1Endrit MusajDrejtor i Drejtorisë së Inspektimit dhe TrajnimitQendër1800010001
2YlberRamajInspektor i Drejtorisë së Inspektimit dhe TrajnimitQendër1800010002
3Endrit BallaInspektor i Drejtorisë së Inspektimit dhe TrajnimitQendër1800010003
4Afërdita HajroInspektor i Drejtorisë së Inspektimit dhe TrajnimitQendër1800010004
5Muhamet CenkoTitullar i Drejtorisë Rajonale te Arkivit ShtetërorTiranë1801010001
6BrunildaDibraTitullar i Drejtorisë Rajonale te Arkivit ShtetërorShkoder1811010001
7Pashk AlijaTitullar i Drejtorisë Rajonale te Arkivit ShtetërorLezhë1810010001
8Bislim NergutiTitullar i Drejtorisë Rajonale te Arkivit ShtetërorDibër1803010001
9AzemElezajTitullari Drejtorisë Rajonale te Arkivit ShtetërorKukës1809010001
10Anita BrahoTitullar i Drejtorisë Rajonale te Arkivit ShtetërorDurrës1804010001
11ErgysedaShpatarakuTitullar i Drejtorisë Rajonale te Arkivit ShtetërorElbasan1805010001
12Fjoralba VukatanaTitullar i Drejtorisë Rajonale te Arkivit ShtetërorKorçë1808010001
13Eugen NakoTitullar i Drejtorisë Rajonale te Arkivit ShtetërorFier1806010001
14Auron RrokajTitullar i Drejtorisë Rajonale te Arkivit ShtetërorVlorë1812010001
15Eridan NdreuTitullar i Drejtorisë Rajonale te Arkivit ShtetërorGjirakostër1807010001
16